BejelentésCápa világ
Minden ami cápa

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
     Üdv a főoldalon !!! Ha már ide el jöttél ki ne hagyd a Cápa fajok; a képgalériát és persze az érdekességeket sem. Pillants be oda is mert asszem hogy nem fogod megbánni. De ha már el is indultál megnézni az ajánlott füleket akkor még épp időben állítottalak meg hogy szóljak a szavazásról amit a honlap bal oldalán találhatsz meg kérlek szavazz !!! Na de most már mehetsz az ajánlott fülekhez ......

      Tudom nem ez az a honlap amelyen mindent megtalálsz de itt a cápák világában elmerülhetsz. Ezt a honlapot nem másra csak a cápák megismerésére és azok segitésére abban hogy ne gyilkolják meg őket,Cry igen sajnos nagyon sokan megölik az uszonyáért mert élelmiszerként hasznositják fel azokat.HÁt nem kész bün amit csinálnak??? De az már vannak olyan emberek akik védik és ovják a cápákat és más állatokat az orvadászoktol és az azokhoz hasonlo emberektől. Sajnálatos módon  állatvédőknek sem sikerülhet mindig mindenhol ott lenniük. Így egyes védet fajokat és más állatokat is könnyen megölhetnek. Az egyes állatok böréből táskát, cipöt, ruhát és més dolgokat készítenek.Ezt nem engedhetjük ha valaki lát egy embert aki állatot kínoz azonnal állitsa le !!!

Az állatoknak nincs olyan joguk élni mint nekünk????  

    Nézzük csak hát kinek áll jogában elvenni más életét ??? Hát senkinek !!! Úgy szintén az állatokét sem szabad !!! A cápákat nagyon sok ember szereti attol eltekintve hogy hidegvérü gyilkos állatok, de ök tehetnek erröl hogy gyilkos ösztöneik vannak? Nem!!! De ha észrevették több az ember általi gyilkosság mint a cápák általi gyilkosság!!! És miért??? Mert a cápának nem életbe vágoan fontos hogy az emberre támadjanak és a táplálékukká tegyék. 

   HA cápákat ha úgy nézzük csak tengeri élőlényekkel táplálkoznak. De miérttámadnak az emberekre??? Ez eggyértelmü mert az ök birtokát háborgatjuk aval hogy oda merészkedünk, de ha nem tennénk?? Tán ők sem támadnának. A cápák értelmes állatok csak mi nem vagyunk annyira értelmesek néha hogy egy kicsit rájuk is figyeljünk.

                       

                                       Maradj  csendben és figyeld a természet minden egyes neszét mert az összes nesz valamit üzen !!! 

        Ha az ember kicsit maga köré nézne néha megijedne a valóság képétől.

Képgaléria
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!